infravärme

Om Veito

Veito har utvecklat miljövänliga och energieffektiva produkter sedan 1979. Veitos första produkt var en elektrisk varmvattenberedare. Denna smarta varmvattenberedare blev mycket populär. Den viktigaste fördelen med denna kraftfulla varmvattenberedare är att producera varmt vatten omedelbart och kontinuerligt.

I juni 2007 tog Veito annan stor steg och lanserade sin första Carbon infravärmare – en revolution i inomhus och utomhus för effektiv och miljövänlig uppvärmning. Dessa fantastiska pålitliga och trygga infravärmare, värmer precis lik solen med sin eleganta design och är väderbeständiga, IP55.

Veitos intelligenta design och kvalitet ger dig året runt tillförlitlighet, komfort och energibesparing för hela ditt hem- både inomhus och utomhus. Veitos team av experter analyserar och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten på alla Veito produkter. Veito är en välkänd aktör inom pålitliga, effektiva, stilrena och högkvalitativa energi produkter och har lett vägen i stil och innovation i generationer. Produkterna säljs i flertal länder och är kända för sin innovativa design och konstruktion och hög kvalitet.

MODERN TEKNOLOGI

Veito värmare är inte bara vilken infravärmare som helst. Veitos produkter tillverkas med den senaste kolfibertekniken; de är pålitliga, slitstarka och har lång livslängd. Värmeelement som varar upp till 10 000 timmar. Veito infravärmare är tysta, tillförlitliga, och är tillverkade med hög kvalitet elektronik som har högprestanda. Vissa veito modeller är IP55 klassade för att klara vår nordiska klimat och tuffa väderförhållanden vid behov.

Veito infravärmare för inomhus och utomhus är eleganta och utformade med ett modernt utseende som inte upptar onödigt plats på grund av sin fantastiska ergonomiska design. Du kan montera Mini Blade, Blade och Blade S väggmodeller både horisontellt och vertikalt!

Infravärmarna har inbyggda säkerhetsfunktioner såsom tippskydd, som stänger av om värmaren skulle tippa och slås inte på förrän den stående infravärmaren placeras tillbaka i upprätt läge. De levereras (se produktinfo) med en fjärrkontroll så att temperaturen kan styras.

Veito infravärmare har också en praktisk inbyggd timer med olika effektinställningar, se produktinformation. De är energieffektiva, har låg energiförbrukning och börjar värma inom några sekunder, för att spara energi och miljö.

ANPASSADE FÖR TUFFA KLIMAT

Veito infravärmare är tillverkade enligt senaste kolfiberteknik och värmer lik solens strålar med sin utvecklade infravärmeteknologi. Det behagliga mjuka skenet från Veito infravärmare värmer omedelbart utan att slösa på energin. Varje komponent i våra infravärmare är optimerade för prestanda. Våra produkter är speciellt anpassade för tuffa klimat med en stomme av strängpressad aluminium utformade för att maximera
värmekapacitet samt ett galler av rostfritt stål 304.

Utvalda Veito produkter är dessutom certifierade med IP55 för de mest krävande och tuffa väderförhållanden. Se produkt information för detaljerad beskrivning och reklamfilm.

Du kan använda IP55 klassade Veito produkter på uteplatser, terrasser, uterum, restauranger, cafeér, kontor, hotell, gym, garage, verkstäder, fabriker, lager mm. Veito Mini Blade, Blade och Blade S infravärmare för väggmontering kan du montera vertikalt och horisontellt, se referenser.

Du kan ställa in värmeeffekten, justera termostaten eller ställa in automatisk avstängning med hjälp av fjärrkontrollen.

Veito infravärmare är den perfekta lösningen för dina inomhus och utomhus uppvärmningsbehov.

ENERGIEFFEKTIV UPPVÄRMNING

Veito infravärmare ger många fördelar för en mer grön och energieffektivt värld. Veito värmare börjar värma inom sekunder när den slås på och 100% av den energi som används av din Veito värmare förvandlas till effektiv värme. Med Veito infravärmare kan du värma zoner och individer i stället för hela utrymmen.

Genom att använda Veito energieffektiva inomhus och utomhus infravärmare kan du bara värma det område du vill som hjälper dig att spara på pengar för dina uppvärmningskostnader.

Veito infravärmnare för användarvänlighet, effektivitet och funktion för bästa möjliga lösningar både inom- och utomhus.

BEHAGLIG

Veito infravärmare minskar inte luftfuktigheten eller syrehalten i luften vilket gör att miljön förblir behaglig och frisk. Infravärmarna har olika temperaturinställningar för att på ett behagligt sätt värma kroppen och för att hålla konsekvent värme allt för att upprätthålla en behaglig miljö. De infraröda värmevågorna absorberas 80 % av föremålen i rummet och när föremålen är varma, värmer infravärmaren den omgivande luften.

Vilken Veito tilltalar dig? Veito värmer dig, inne eller ute och var och när du behöver det!